završni rad
Proizvodnja ječma u Republici Hrvatskoj

Toman, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Toman, M. (2019). Proizvodnja ječma u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:536012

Toman, Martina. "Proizvodnja ječma u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:536012

Toman, Martina. "Proizvodnja ječma u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:536012

Toman, M. (2019). 'Proizvodnja ječma u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:536012

Toman M. Proizvodnja ječma u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:536012

M. Toman, "Proizvodnja ječma u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:536012

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.