undergraduate thesis
Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"

Biki, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Bioeconomics and Rural Development

Cite this document

Biki, I. (2018). Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar" (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427

Biki, Ivan. "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427

Biki, Ivan. "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427

Biki, I. (2018). 'Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427

Biki I. Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar" [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427

I. Biki, "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427

Please login to the repository to save this object to your list.