master's thesis
Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda

Novak, Tomislav
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Novak, T. (2020). Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Novak, Tomislav. "Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Novak, Tomislav. "Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Novak, T. (2020). 'Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Novak T. Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

T. Novak, "Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Please login to the repository to save this object to your list.