master's thesis
Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji

Pandžić, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Pandžić, I. (2017). Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, Ivana. "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, Ivana. "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, I. (2017). 'Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 17 May 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić I. Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2021 May 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

I. Pandžić, "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Islandora Bookmark - Please login to use this feature