master's thesis
Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji

Ivana Pandžić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGROECOLOGY
Cite this document

Pandžić, I. (2017). Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, Ivana. "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, Ivana. "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, I. (2017). 'Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 01 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić I. Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2020 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

I. Pandžić, "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Islandora Bookmark - Please login to use this feature