master's thesis
Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina

Grgić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Grgić, M. (2015). Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680

Grgić, Marija. "Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680

Grgić, Marija. "Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680

Grgić, M. (2015). 'Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 30 November 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680

Grgić M. Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2015 [cited 2021 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680

M. Grgić, "Procesi fermentacija u proizvodnji bijelih vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:418680

Please login to the repository to save this object to your list.