Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Miljević, I. (2017). Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
Miljević, Ivan. "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
Miljević, Ivan. "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
Miljević, I. (2017). 'Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
Miljević I. Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
I. Miljević, "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496