master's thesis
Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića

Pastuović, Kristian
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY

Cite this document

Pastuović, K. (2017). Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Pastuović, Kristian. "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Pastuović, Kristian. "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Pastuović, K. (2017). 'Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 02 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Pastuović K. Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2020 October 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

K. Pastuović, "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Islandora Bookmark - Please login to use this feature