Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek Department of Bioeconomics and Rural Development
Cite this document
Klepo, J. (2018). Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, Josipa. "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, Josipa. "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, J. (2018). 'Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 17 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo J. Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2018 [cited 2021 January 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
J. Klepo, "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589