Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Bioeconomics and Rural Development
Cite this document
Klepo, J. (2018). Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, Josipa. "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, Josipa. "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, J. (2018). 'Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo J. Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
J. Klepo, "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589