undergraduate thesis
Mogućnosti smanjenja kontaminacije hrane policikličkim aromatskim ugljikovodicima (PAH) iz suhomesnatih dimljenih proizvoda

Gavranović, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY

Cite this document

Gavranović, M. (2018). Mogućnosti smanjenja kontaminacije hrane policikličkim aromatskim ugljikovodicima (PAH) iz suhomesnatih dimljenih proizvoda (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:891726

Gavranović, Martina. "Mogućnosti smanjenja kontaminacije hrane policikličkim aromatskim ugljikovodicima (PAH) iz suhomesnatih dimljenih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:891726

Gavranović, Martina. "Mogućnosti smanjenja kontaminacije hrane policikličkim aromatskim ugljikovodicima (PAH) iz suhomesnatih dimljenih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:891726

Gavranović, M. (2018). 'Mogućnosti smanjenja kontaminacije hrane policikličkim aromatskim ugljikovodicima (PAH) iz suhomesnatih dimljenih proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 28 April 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:891726

Gavranović M. Mogućnosti smanjenja kontaminacije hrane policikličkim aromatskim ugljikovodicima (PAH) iz suhomesnatih dimljenih proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2022 April 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:891726

M. Gavranović, "Mogućnosti smanjenja kontaminacije hrane policikličkim aromatskim ugljikovodicima (PAH) iz suhomesnatih dimljenih proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:891726

Please login to the repository to save this object to your list.