master's thesis
Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)

Hodak, Helena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PROTECTION

Cite this document

Hodak, H. (2018). Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, Helena. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, Helena. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, H. (2018). 'Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 16 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak H. Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2018 [cited 2020 September 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

H. Hodak, "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Islandora Bookmark - Please login to use this feature