master's thesis
Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Chardonnay (Vitis vinifera L.) u 2018. godini

Cesarec, Hrvoje
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Cesarec, H. (2019). Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Chardonnay (Vitis vinifera L.) u 2018. godini (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915199

Cesarec, Hrvoje. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Chardonnay (Vitis vinifera L.) u 2018. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915199

Cesarec, Hrvoje. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Chardonnay (Vitis vinifera L.) u 2018. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915199

Cesarec, H. (2019). 'Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Chardonnay (Vitis vinifera L.) u 2018. godini', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 21 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915199

Cesarec H. Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Chardonnay (Vitis vinifera L.) u 2018. godini [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2022 May 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915199

H. Cesarec, "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Chardonnay (Vitis vinifera L.) u 2018. godini", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915199

Please login to the repository to save this object to your list.