doctoral thesis
Predviđanje trajanja servisnog razdoblja krava prema količini i sastavu mlijeka na početku laktacije

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY

Cite this document

Solić, D. (2015). Predviđanje trajanja servisnog razdoblja krava prema količini i sastavu mlijeka na početku laktacije (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:708844

Solić, Dragan. "Predviđanje trajanja servisnog razdoblja krava prema količini i sastavu mlijeka na početku laktacije." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:708844

Solić, Dragan. "Predviđanje trajanja servisnog razdoblja krava prema količini i sastavu mlijeka na početku laktacije." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:708844

Solić, D. (2015). 'Predviđanje trajanja servisnog razdoblja krava prema količini i sastavu mlijeka na početku laktacije', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 23 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:708844

Solić D. Predviđanje trajanja servisnog razdoblja krava prema količini i sastavu mlijeka na početku laktacije [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2015 [cited 2024 June 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:708844

D. Solić, "Predviđanje trajanja servisnog razdoblja krava prema količini i sastavu mlijeka na početku laktacije", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:708844

Please login to the repository to save this object to your list.