undergraduate thesis
Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje

Keri, Ana Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE

Cite this document

Keri, A. M. (2018). Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904

Keri, Ana Marija. "Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904

Keri, Ana Marija. "Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904

Keri, A. M. (2018). 'Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 25 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904

Keri AM. Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2018 [cited 2020 September 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904

A. M. Keri, "Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904

Islandora Bookmark - Please login to use this feature