master's thesis
Utjecaj vremenskih prilika na prinose kukuruza u Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini

Dokić, Nikolina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Dokić, N. (2015). Utjecaj vremenskih prilika na prinose kukuruza u Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:208790

Dokić, Nikolina. "Utjecaj vremenskih prilika na prinose kukuruza u Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:208790

Dokić, Nikolina. "Utjecaj vremenskih prilika na prinose kukuruza u Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:208790

Dokić, N. (2015). 'Utjecaj vremenskih prilika na prinose kukuruza u Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 29 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:208790

Dokić N. Utjecaj vremenskih prilika na prinose kukuruza u Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2015 [cited 2020 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:208790

N. Dokić, "Utjecaj vremenskih prilika na prinose kukuruza u Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:208790

Islandora Bookmark - Please login to use this feature