Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Mihajlović, R. (2019). Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
Mihajlović, Relja. "Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
Mihajlović, Relja. "Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
Mihajlović, R. (2019). 'Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
Mihajlović R. Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
R. Mihajlović, "Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409