master's thesis
Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja

Šperanda, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Šperanda, K. (2019). Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina. "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina. "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, K. (2019). 'Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 09 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda K. Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2019 [cited 2021 September 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

K. Šperanda, "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Islandora Bookmark - Please login to use this feature