undergraduate thesis
Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva

Petrlić, Željko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Petrlić, Ž. (2020). Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, Ž. (2020). 'Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić Ž. Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Ž. Petrlić, "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Please login to the repository to save this object to your list.