undergraduate thesis
Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva

Petrlić, Željko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Petrlić, Ž. (2020). Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, Ž. (2020). 'Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 15 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić Ž. Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2020 [cited 2021 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Ž. Petrlić, "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Islandora Bookmark - Please login to use this feature