undergraduate thesis
Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva

Petrlić, Željko (2020)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGROECOLOGY

Cite this document

Petrlić, . (2020). Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić, . (2020). 'Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 06 June 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Petrlić . Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2020 [cited 2020 June 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

. Petrlić, "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472

Islandora Bookmark - Please login to use this feature