undergraduate thesis
Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"

Šmider, Terezija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Šmider, T. (2020). Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider" (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Šmider, Terezija. "Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Šmider, Terezija. "Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Šmider, T. (2020). 'Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 31 July 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Šmider T. Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider" [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2020 [cited 2021 July 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

T. Šmider, "Analiza proizvodnje uljane repice u razdoblju od 2016./2017. do 2019./2020. na OPG-u "Vjekoslav Šmider"", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:845675

Islandora Bookmark - Please login to use this feature