master's thesis
Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe

Bilić, Sanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Bilić, S. (2015). Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, Sanja. "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, Sanja. "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, S. (2015). 'Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 04 August 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić S. Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2015 [cited 2021 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

S. Bilić, "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Islandora Bookmark - Please login to use this feature