Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Đurin, M. (2020). Upotreba različitih krmiva s povećanim sadržajem antocijana u hranidbi životinja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:743767
Đurin, Mihael. "Upotreba različitih krmiva s povećanim sadržajem antocijana u hranidbi životinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:743767
Đurin, Mihael. "Upotreba različitih krmiva s povećanim sadržajem antocijana u hranidbi životinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:743767
Đurin, M. (2020). 'Upotreba različitih krmiva s povećanim sadržajem antocijana u hranidbi životinja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:743767
Đurin M. Upotreba različitih krmiva s povećanim sadržajem antocijana u hranidbi životinja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:743767
M. Đurin, "Upotreba različitih krmiva s povećanim sadržajem antocijana u hranidbi životinja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:743767