undergraduate thesis
Razvoj klijanaca Dianthus caryophyllus L. pri različitim koncentracijama zaslanjenosti

Petrušić, Monika
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Petrušić, M. (2020). Razvoj klijanaca Dianthus caryophyllus L. pri različitim koncentracijama zaslanjenosti (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:965399

Petrušić, Monika. "Razvoj klijanaca Dianthus caryophyllus L. pri različitim koncentracijama zaslanjenosti." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:965399

Petrušić, Monika. "Razvoj klijanaca Dianthus caryophyllus L. pri različitim koncentracijama zaslanjenosti." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:965399

Petrušić, M. (2020). 'Razvoj klijanaca Dianthus caryophyllus L. pri različitim koncentracijama zaslanjenosti', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 13 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:965399

Petrušić M. Razvoj klijanaca Dianthus caryophyllus L. pri različitim koncentracijama zaslanjenosti [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 May 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:965399

M. Petrušić, "Razvoj klijanaca Dianthus caryophyllus L. pri različitim koncentracijama zaslanjenosti", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:965399

Please login to the repository to save this object to your list.