master's thesis
Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.)

Juranić, Danijel
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Juranić, D. (2020). Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:067109

Juranić, Danijel. "Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:067109

Juranić, Danijel. "Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:067109

Juranić, D. (2020). 'Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 20 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:067109

Juranić D. Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2022 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:067109

D. Juranić, "Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:067109

Please login to the repository to save this object to your list.