Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Zetaković, M. (2021). Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
Zetaković, Marko. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
Zetaković, Marko. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
Zetaković, M. (2021). 'Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
Zetaković M. Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 December 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612
M. Zetaković, "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara traminac, chardonnay i sauvignon bijeli u 2019. godini", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:912612