Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Vidić, S. (2021). Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
Vidić, Stjepan. "Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
Vidić, Stjepan. "Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
Vidić, S. (2021). 'Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 17 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
Vidić S. Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2025 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
S. Vidić, "Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622