master's thesis
Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Jelić, S. (2015). Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Jelić, Sanja. "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Jelić, Sanja. "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Jelić, S. (2015). 'Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 26 July 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Jelić S. Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2015 [cited 2021 July 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

S. Jelić, "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Islandora Bookmark - Please login to use this feature