Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Jelić, S. (2015). Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920
Jelić, Sanja. "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920
Jelić, Sanja. "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920
Jelić, S. (2015). 'Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920
Jelić S. Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2015 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920
S. Jelić, "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920