master's thesis
Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)

Pintur, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Pintur, I. (2022). Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Pintur, Ivana. "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Pintur, Ivana. "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Pintur, I. (2022). 'Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Pintur I. Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 May 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

I. Pintur, "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Please login to the repository to save this object to your list.