undergraduate thesis
Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju

Huber, Ante
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Huber, A. (2022). Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Huber, Ante. "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Huber, Ante. "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Huber, A. (2022). 'Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Huber A. Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

A. Huber, "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Please login to the repository to save this object to your list.