Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Šarić, I. (2023). Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, I. (2023). 'Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić I. Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
I. Šarić, "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633