Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Bioeconomics and Rural Development
Cite this document
Grđan, J. (2015). Naturalni i ekonomski pokazatelji proizvodnje šećera u Hrvatskoj (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911998
Grđan, Jasmina. "Naturalni i ekonomski pokazatelji proizvodnje šećera u Hrvatskoj." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911998
Grđan, Jasmina. "Naturalni i ekonomski pokazatelji proizvodnje šećera u Hrvatskoj." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911998
Grđan, J. (2015). 'Naturalni i ekonomski pokazatelji proizvodnje šećera u Hrvatskoj', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911998
Grđan J. Naturalni i ekonomski pokazatelji proizvodnje šećera u Hrvatskoj [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2015 [cited 2024 December 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911998
J. Grđan, "Naturalni i ekonomski pokazatelji proizvodnje šećera u Hrvatskoj", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911998