master's thesis
KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE

Mašaberg, Helena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PROTECTION

Cite this document

Mašaberg, H. (2014). KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Mašaberg, Helena. "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Mašaberg, Helena. "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Mašaberg, H. (2014). 'KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 19 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Mašaberg H. KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2014 [cited 2021 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

H. Mašaberg, "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Islandora Bookmark - Please login to use this feature