Other - Other
UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA
Poljoprivreda, 19 (2013), 2; 70-71. urn:nbn:hr:151:155805


Cite this document

Šperanda, T. (2013). UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA. Poljoprivreda, 19. (2), 70-71. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805

Šperanda, Tomislav. "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA." Poljoprivreda, vol. 19, no. 2, 2013, pp. 70-71. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805

Šperanda, Tomislav. "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA." Poljoprivreda 19, no. 2 (2013): 70-71. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805

Šperanda, T. (2013) 'UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA', Poljoprivreda, 19(2), pp. 70-71. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805 (Accessed 13 July 2024)

Šperanda T. UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA. Poljoprivreda [Internet]. 2013 December 20 [cited 2024 July 13];19(2):70-71. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805

T. Šperanda, "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU SVINJA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I KVALITETU MESA", Poljoprivreda, vol. 19, no. 2, pp. 70-71, December 2013. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:155805. [Accessed: 13 July 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.