master's thesis
Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina

Papak, Josip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Papak, J. (2023). Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, J. (2023). 'Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak J. Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2025 February 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

J. Papak, "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Please login to the repository to save this object to your list.