Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Papak, J. (2023). Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
Papak, J. (2023). 'Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 10 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
Papak J. Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 December 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
J. Papak, "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492