master's thesis
Use of lactic acid bacteria in agricultural production

Ivana Pandžić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGROECOLOGY
Cite this document...

Pandžić, I. (2017). Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, Ivana. "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, Ivana. "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić, I. (2017). 'Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 20 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

Pandžić I. Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2019 July 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216

I. Pandžić, "Korištenje bakterija mliječne kiseline u poljoprivrednoj proizvodnji", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:668216