master's thesis
Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine

Miljević, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Miljević, I. (2017). Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Miljević, Ivan. "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Miljević, Ivan. "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Miljević, I. (2017). 'Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 10 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Miljević I. Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2021 September 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

I. Miljević, "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Islandora Bookmark - Please login to use this feature