Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Bioeconomics and Rural Development
Cite this document
Klepo, J. (2018). Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, Josipa. "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, Josipa. "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo, J. (2018). 'Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
Klepo J. Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589
J. Klepo, "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589