master's thesis
Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja

Šperanda, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Šperanda, K. (2019). Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina. "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina. "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, K. (2019). 'Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda K. Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2022 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

K. Šperanda, "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Please login to the repository to save this object to your list.