master's thesis
Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe

Bilić, Sanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Bilić, S. (2015). Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, Sanja. "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, Sanja. "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić, S. (2015). 'Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 14 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Bilić S. Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2015 [cited 2023 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

S. Bilić, "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575

Please login to the repository to save this object to your list.