Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of agroecology and Enviroment Protection
Cite this document
Bilić, S. (2015). Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575
Bilić, Sanja. "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575
Bilić, Sanja. "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575
Bilić, S. (2015). 'Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575
Bilić S. Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2015 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575
S. Bilić, "Utjecaj roka sjetve i roka vađenja na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:051575