Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Vidić, S. (2021). Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
Vidić, Stjepan. "Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
Vidić, Stjepan. "Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
Vidić, S. (2021). 'Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
Vidić S. Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622
S. Vidić, "Proizvodi od peradi kao funkcionalna hrana", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:204622