Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Raič, P. (2022). Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
Raič, Petar. "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
Raič, Petar. "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
Raič, P. (2022). 'Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
Raič P. Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444
P. Raič, "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444