master's thesis
Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja
meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja

Raič, Petar
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Raič, P. (2022). Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444

Raič, Petar. "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444

Raič, Petar. "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444

Raič, P. (2022). 'Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444

Raič P. Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444

P. Raič, "Nove tehnologije u proizvodnji mesa: meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja : meso proizvedeno iz matičnih stanica domaćih životinja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:193444

Please login to the repository to save this object to your list.