Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Huber, A. (2022). Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
Huber, Ante. "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
Huber, Ante. "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
Huber, A. (2022). 'Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
Huber A. Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
A. Huber, "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720