master's thesis
Uloga sorte i agroekoloških uvjeta tijekom 2020./2021. na agronomska i morfološka svojstva ozime pšenice na PRO FARM Mandić

Mandić, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Mandić, M. (2022). Uloga sorte i agroekoloških uvjeta tijekom 2020./2021. na agronomska i morfološka svojstva ozime pšenice na PRO FARM Mandić (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457560

Mandić, Martina. "Uloga sorte i agroekoloških uvjeta tijekom 2020./2021. na agronomska i morfološka svojstva ozime pšenice na PRO FARM Mandić." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457560

Mandić, Martina. "Uloga sorte i agroekoloških uvjeta tijekom 2020./2021. na agronomska i morfološka svojstva ozime pšenice na PRO FARM Mandić." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457560

Mandić, M. (2022). 'Uloga sorte i agroekoloških uvjeta tijekom 2020./2021. na agronomska i morfološka svojstva ozime pšenice na PRO FARM Mandić', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 03 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457560

Mandić M. Uloga sorte i agroekoloških uvjeta tijekom 2020./2021. na agronomska i morfološka svojstva ozime pšenice na PRO FARM Mandić [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457560

M. Mandić, "Uloga sorte i agroekoloških uvjeta tijekom 2020./2021. na agronomska i morfološka svojstva ozime pšenice na PRO FARM Mandić", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457560

Please login to the repository to save this object to your list.