Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Pavlović, D. (2023). Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
Pavlović, Danijel. "Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
Pavlović, Danijel. "Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
Pavlović, D. (2023). 'Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
Pavlović D. Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055
D. Pavlović, "Specifični tehnološki postupci u proizvodnji i dodatne oznake kvalitete kravljeg mlijeka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:758055