undergraduate thesis
Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe

Šarić, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Šarić, I. (2023). Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633

Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633

Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633

Šarić, I. (2023). 'Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 11 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633

Šarić I. Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 December 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633

I. Šarić, "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633

Please login to the repository to save this object to your list.