Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Šarić, I. (2023). Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, I. (2023). 'Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 28 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić I. Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2025 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
I. Šarić, "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633