Klir Šalavardić, Ž., Novoselec, J., Ronta, M. & Antunović, Z. (2022). Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 64. (1), 13-22. doi: 10.33128/k.64.1.2
Klir Šalavardić, Željka, et al. "Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 64, no. 1, 2022, pp. 13-22. https://doi.org/10.33128/k.64.1.2
Klir Šalavardić, Željka, Josip Novoselec, Mario Ronta and Zvonko Antunović. "Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme 64, no. 1 (2022): 13-22. https://doi.org/10.33128/k.64.1.2
Klir Šalavardić, Ž., et al. (2022) 'Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi', Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 64(1), pp. 13-22. doi: 10.33128/k.64.1.2
Klir Šalavardić Ž, Novoselec J, Ronta M, Antunović Z. Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme [Internet]. 2022 November 22 [cited 2024 November 16];64(1):13-22. doi: 10.33128/k.64.1.2
Ž. Klir Šalavardić, J. Novoselec, M. Ronta and Z. Antunović, "Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi", Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 64, no. 1, pp. 13-22, November 2022. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:183221. [Accessed: 16 November 2024]