Scientific paper - Review paper
Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22. (2020), 4.; 274-282. https://doi.org/10.31727/m.22.4.3

Zelić, Ana; Kralik, Zlata; Kralik, Gordana; Hanžek, Danica

Cite this document

Zelić, A., Kralik, Z., Kralik, G. & Hanžek, D. (2020). Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.. (4.), 274-282. doi: 10.31727/m.22.4.3

Zelić, Ana, et al. "Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., no. 4., 2020, pp. 274-282. https://doi.org/10.31727/m.22.4.3

Zelić, Ana, Zlata Kralik, Gordana Kralik and Danica Hanžek. "Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 22., no. 4. (2020): 274-282. https://doi.org/10.31727/m.22.4.3

Zelić, A., et al. (2020) 'Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.(4.), pp. 274-282. doi: 10.31727/m.22.4.3

Zelić A, Kralik Z, Kralik G, Hanžek D. Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2020 July 17 [cited 2024 December 14];22.(4.):274-282. doi: 10.31727/m.22.4.3

A. Zelić, Z. Kralik, G. Kralik and D. Hanžek, "Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., no. 4., pp. 274-282, July 2020. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:356415. [Accessed: 14 December 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.