Professional paper - Professional paper
Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu
Glasnik Zaštite Bilja, 46. (2023), 6.; 62-70. https://doi.org/10.31727/gzb.46.6.6


Cite this document

Varga, I. & Đurović, V. (2023). Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu. Glasnik Zaštite Bilja, 46.. (6.), 62-70. doi: 10.31727/gzb.46.6.6

Varga, Ivana and Vesna Đurović. "Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 46., no. 6., 2023, pp. 62-70. https://doi.org/10.31727/gzb.46.6.6

Varga, Ivana and Vesna Đurović. "Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu." Glasnik Zaštite Bilja 46., no. 6. (2023): 62-70. https://doi.org/10.31727/gzb.46.6.6

Varga, I. and Đurović, V. (2023) 'Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu', Glasnik Zaštite Bilja, 46.(6.), pp. 62-70. doi: 10.31727/gzb.46.6.6

Varga I, Đurović V. Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2023 December 14 [cited 2024 December 11];46.(6.):62-70. doi: 10.31727/gzb.46.6.6

I. Varga and V. Đurović, "Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 46., no. 6., pp. 62-70, December 2023. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:338249. [Accessed: 11 December 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.