Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Cite this document
Gregić, Z. (2014). BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Gregić, Zvonimir. "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Gregić, Zvonimir. "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Gregić, Z. (2014). 'BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Gregić Z. BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2014 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440
Z. Gregić, "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440