pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pfos:1737,thesis,"Situacijska analiza na tržištu jabuka u Republici Hrvatskoj","Krip, Hrvoje",,,,,,,, ptfos:1584,book,"Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa","Aladić, Krunoslav; Andrić, Edita; Bilandžija, Andrea; Colić Barić, Irena; Dedić, Samira; Džaferović, Aida; Galović, Maja; Hasukić, Begzada; Hudler, Kristina; Ibrišimović, Martina; Ivanišević, Ljerka; Jokić, Stela; Josipović, Ana; Jukić, Huska; Juriša, Tajana; Jusufhodžić, Zlatko; Karakaš, Sead; Kosalec, Nives; Kukić, Ermina; Kunić, Tihana; Levanić, Davor; Lončarić, Ante; Maras, Marin; Markulj Kulundžić, Antonela; Matoša Kočar, Maja; Mehmedagić, Indira; Mehmedbegović-Živanović, Amra; Moslavac, Tihomir; Mrgan, Ana; Mulić, Maida; Nedić Tiban, Nela; Niseteo, Tena; Paklarčić, Mateja; Pasić, Fuad; Pavlović, Boris; Pehlić, Ekrem; Piližota, Vlasta; Redžić, Safeta; Rodić, Miloš; Rumbak, Ivana; Sajko, Melita; Salkić, Kemal; Simonič, Marjana; Sokolić, Darja; Sudarić, Aleksandra; Šalamon, Dean; Šapčanin, Aida; Štedul, Ivan; Šubarić, Drago; Tkalec, Davor; Urbancl, Danijela; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vrbanc, Andrija; Vukman, Diana; Zrinšćak, Stanko; Ždralović, Nermina",,,,,,,, ptfos:1605,"conference paper","Physico-chemical and antioxidant properties of six apple cultivars (Malus domestica) grown in Slavonia","Nedić Tiban, Nela; Lončarić, Ante; Tkalec, Davor; Piližota, Vlasta",,,,,,,, ptfos:1010,thesis,"Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)","Jozinović, Kristina",,,,,,,, ptfos:1009,thesis,"Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks","Leovac, Suzana",,,,,,,, ptfos:848,thesis,"Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče","Papac, Snježana",,,,,,,, ptfos:656,dissertation,"Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka","Lončarić, Ante",,,,,,,, ptfos:321,thesis,"Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka","Rendić, Ivica",,,,,,,, ptfos:716,thesis,"Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata","Tadić, Maja",,,,,,,, ptfos:687,thesis,"Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja","Turi, Josipa",,,,,,,, ptfos:776,thesis,"Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke","Jovanović, Danijela",,,,,,,, ptfos:444,thesis,"Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna","Marojević, Ana",,,,,,,, ptfos:760,thesis,"Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva","Šaravanja, Marija",,,,,,,, ptfos:761,thesis,"Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine","Bilić, Blanka",,,,,,,, ptfos:762,thesis,"Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva","Knežević, Ivana",,,,,,,, ptfos:763,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine","Adamović, Maja",,,,,,,, ptfos:764,thesis,"Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja","Oršolić, Martina",,,,,,,, ptfos:803,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja","Jakšić, Kristijan",,,,,,,, ptfos:597,thesis,"Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle","Rak, Sandra",,,,,,,, ptfos:924,dissertation,"Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada","Škrabal, Svjetlana",,,,,,,, ptfos:627,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije","Marić, Martina",,,,,,,, ptfos:911,dissertation,"Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća","Jakobek, Lidija",,,,,,,, ptfos:908,dissertation,"Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke","Babić, Jurislav",,,,,,,, ptfos:906,dissertation,"Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda","Kopjar, Mirela",,,,,,,, ptfos:941,dissertation,"Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda","Nedić Tiban, Nela",,,,,,,,