TY - THES ID - pfos:1737 TI - Situacijska analiza na tržištu jabuka u Republici Hrvatskoj AU - Krip, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:1584 TI - Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa AU - Aladić, Krunoslav AU - Andrić, Edita AU - Bilandžija, Andrea AU - Colić Barić, Irena AU - Dedić, Samira AU - Džaferović, Aida AU - Galović, Maja AU - Hasukić, Begzada AU - Hudler, Kristina AU - Ibrišimović, Martina AU - Ivanišević, Ljerka AU - Jokić, Stela AU - Josipović, Ana AU - Jukić, Huska AU - Juriša, Tajana AU - Jusufhodžić, Zlatko AU - Karakaš, Sead AU - Kosalec, Nives AU - Kukić, Ermina AU - Kunić, Tihana AU - Levanić, Davor AU - Lončarić, Ante AU - Maras, Marin AU - Markulj Kulundžić, Antonela AU - Matoša Kočar, Maja AU - Mehmedagić, Indira AU - Mehmedbegović-Živanović, Amra AU - Moslavac, Tihomir AU - Mrgan, Ana AU - Mulić, Maida AU - Nedić Tiban, Nela AU - Niseteo, Tena AU - Paklarčić, Mateja AU - Pasić, Fuad AU - Pavlović, Boris AU - Pehlić, Ekrem AU - Piližota, Vlasta AU - Redžić, Safeta AU - Rodić, Miloš AU - Rumbak, Ivana AU - Sajko, Melita AU - Salkić, Kemal AU - Simonič, Marjana AU - Sokolić, Darja AU - Sudarić, Aleksandra AU - Šalamon, Dean AU - Šapčanin, Aida AU - Štedul, Ivan AU - Šubarić, Drago AU - Tkalec, Davor AU - Urbancl, Danijela AU - Uršulin-Trstenjak, Natalija AU - Vrbanc, Andrija AU - Vukman, Diana AU - Zrinšćak, Stanko AU - Ždralović, Nermina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - ptfos:1605 TI - Physico-chemical and antioxidant properties of six apple cultivars (Malus domestica) grown in Slavonia AU - Nedić Tiban, Nela AU - Lončarić, Ante AU - Tkalec, Davor AU - Piližota, Vlasta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1010 TI - Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana) AU - Jozinović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1009 TI - Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks AU - Leovac, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:848 TI - Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče AU - Papac, Snježana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:656 TI - Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka AU - Lončarić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:321 TI - Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka AU - Rendić, Ivica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:716 TI - Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata AU - Tadić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:687 TI - Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja AU - Turi, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:776 TI - Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke AU - Jovanović, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:444 TI - Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna AU - Marojević, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:760 TI - Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva AU - Šaravanja, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:761 TI - Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine AU - Bilić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:762 TI - Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva AU - Knežević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:763 TI - Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine AU - Adamović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:764 TI - Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja AU - Oršolić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:803 TI - Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja AU - Jakšić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:597 TI - Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle AU - Rak, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:924 TI - Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada AU - Škrabal, Svjetlana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:627 TI - Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije AU - Marić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:911 TI - Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća AU - Jakobek, Lidija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:908 TI - Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke AU - Babić, Jurislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:906 TI - Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda AU - Kopjar, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:941 TI - Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda AU - Nedić Tiban, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -