diplomski rad
Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje

Miškulin, Petra
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za poljoprivrednu tehniku i obnovljive izvore energije

Citirajte ovaj rad

Miškulin, P. (2021). Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin, Petra. "Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin, Petra. "Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin, P. (2021). 'Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin P. Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

P. Miškulin, "Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.